Shopping Cart
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Laat voor kinderen én ouderen de zon weer schijnen

Volgt uw kind al zwemles?*
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor het invullen van het Jarig Jobje formulier. Een van onze vrijwilligers neemt contact met u op.

Om in aanmerking te komen voor een zwempakket, moet uw kind goedgekeurd zijn door het gemeente-subsidieplan* van de gemeente Buren.

Indien u de subsidie toe gewezen krijgt kunt u zich bij ons aanmelden, wanneer uw kind minimaal 6 jaar oud is.

Second Life betaalt het restant wat overblijft na subsidie tot dat uw kind diploma A behaald heeft**.

Het gemeentesubsidieplan kent een jaarlijkse

eenmalige vergoeding van €250.- per kind.

Dit bedrag dient U dan te besteden voor zwemlessen.

Indien wij kunnen constateren (ook achteraf) dat misbruik wordt gemaakt van onze diensten, berekenen wij u gemaakte de kosten en wordt uw gezin verwijderd uit onze lijst.

**Aanbiedingen gelden zolang de financiën van onze stichting dat toelaten.

Bedankt voor uw aanmelding. U ontvangt de (speelgoed) ticket(s) tussen 20 en 30 november.

Ons motto :

Oók een kind uit een minderbedeeld gezin heeft recht op een sinterklaascadeau !

Ook dit jaar krijgen de ouders een cadeaubon voor hun kind(eren) van 2 t/m 11 jaar, die verzilverd kan worden t/m 5 december 2019 bij Het Speelkado te Lienden.

De 12 t/m 14 jarigen ontvangen een cadeaubon van Bol.com

Voor de allerkleinsten mag er kleding uitgezocht worden in onze winkel.

Is uw kind woonachtig in de gemeente Buren ?

Vul dan nú het formulier in!

Inschrijven kan tot 24 november 2019!

Cadeau cards worden vanaf 4 november wekelijks per post verzonden.

ATTENTIE :

Vul het formulier VOLLEDIG in.

Dus ook de achternaam van uw kind.

U krijgt van ons GEEN bericht retour dat uw aanmelding is ontvangen.

U krijgt een automatisch verzendbericht te zien bij het versturen van deze mail.

Helaas komt het voor dat gezinnen zich aanmelden, terwijl zij een goed inkomen hebben.

Bij twijfel zullen we vragen documenten te overleggen waaruit blijkt dat u tot onze doelgroep behoort.

Bij misbruik worden de gemaakte kosten terug gevorderd.